3. jan. 2018
Af Juliane Olsen

Det svenske kongepar skal til OL i Sydkorea

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/7.07679151.jpg
Foto: All Over
Det svenske hof bekræfter, at kong Carl Gustaf og dronning Silvia vil være med ved vinter-OL i Sydkorea til februar.

Det ser ud til at blive en spændende start på året for det svenske kongepar, for de skal nemlig være med ved OL i Sydkorea.

På det svenske hofs hjemmeside kan man nu læse, at kongeparret vil være med under sportslegene i Pyeongchang i Sydkorea.

Vinter-OL finder sted fra 17.-25. februar, og turen vil helt sikkert byde på mange sportsoplevelser for det kongelige par.

Kongeparret har en pakket kalender

Måske får kongeparret endda mulighed for at overrække medaljer til svenske sportsudøvere, der udmærker sig under legene.

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia starter da også det nye år med en pakket kalender, for allerede den 11. januar modtager de statsbesøg fra Island.

Samme dag vil kongeparret møde det svenske sikkerhedspoliti på dets hovedkontor, fortæller informationschef Margareta Thorgren til Svensk Damtidning.

Dronning Silvia planlægger ny udstilling

I programmet ”Året med kungafamiljen”, der blev sendt i december på svensk TV, blev det desuden afsløret, at dronning Silvia planlægger en ny udstilling.

Her holdt den svenske dronning nemlig et stykke papir op mod kameraet, der viste hendes egne og kronprinsesse Victorias Nobel-kjoler.

Dronning Silvia forklarede, at der var tale om en udstilling, der var planlagt til at finde sted i 2018, og den vil nok helt sikkert kunne tiltrække et stort publikum.

Læs mere om: