Onsdag, 25. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Silvia lufter sin utilfredshed i nyt interview: Jeg brød mig ikke om det!

Dronning Silvia
Dronning Silvia
Foto: Ritzau/Scanpix
Det er yderst sjældent, at man oplever Sveriges dronning Silvia give udtryk for utilfredshed, men i et nyt interview, kommer dronningen med skarp kritik af et helt særligt royalt familieportræt.

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia har i et helt nyt og eksklusivt interview på slottet i Stockholm fortalt om deres syn på kunst, arkitektur og museumsoplevelser.

Eksklusivt interview med Carl-Gustaf og Silvia

Det er det svenske medie Antik & Auktion, som har talte med kongen og dronningen, og mediet Svensk Damtidning har omtalt interviewet i en artikel, hvor der er særlig fokus på snakken om et helt unikt royalt familieportræt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kunstneren John-Erik Franzéns store portræt af den kongelige familie skabte stor debat allerede, da det blev præsenteret for offentligheden i midten af 1980’erne.

Carl Gustaf med afsløring om Silvia

I interviewet med den kongeparret afslører Carl-Gustaf, at dronningen Silvia ikke kan lide maleriet, men at han selv synes, at det er ret sjovt.

I Svensk Damtidnings artikel om det royale interview kan man se portrætmaleriet, som Silvia er alt andet end tilfreds med.

– Jeg brød mig ikke om det, da han malede kronprinsessen med hånden i siden, siger en utilfreds dronning Silvia, som ikke føler, at det viser kronprinsesse Victoria, som den person hun var og er.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden