Efter svær tid: Dette glæder Madeleines mand sig over

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill

Foto: Aller Foto
Det har ikke været en dans på roser for prinsesse Madeleine og Chris O’Neill, efter de flyttede familien til Florida. Coronakrise og politisk uvejr har ramt hele USA og præget alles hverdag.

For Sveriges prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill har der været mange udfordringer, siden de med deres tre børn Adrienne, Leonore og Nicolas flyttede til USA og delstaten Florida.

Udfordringer for Madeleine og Chris

Først og fremmest har corona-situationen været meget alvorlig i Florida og mange andre steder i USA, og det har betydet ekstraordinært mange restriktioner og nedlukning af skoler og institutioner.

Desuden har det politiske miljø ifølge Chris O’Neill været helt forfærdeligt under præsident Donald Trump, der nu er trådt tilbage og har overladt verdens mest magtfulde position til USA's nye præsident Joe Biden.

Han er inkompetent

Dette glæder helt sikkert Chris O'Neill, som ikke har lagt skjul på sin utilfredshed med Trump.

O’Neill kaldte blandt andet Donald Trump for en ”skammelig” og "inkompetent” præsident.

På de sociale medier kritiserede Chris O’Neill desuden helt åbent Donald Trump for at være skyld i en stor del af den vold og det had, der præger det amerikanske samfund.

Dette glæder kritikere

Denne situation er der mulighed for at ændre markant, efter at Joe Biden er tiltrådt som præsident, og dette er helt sikkert positivt for Trump-kritikere som prinsesse Madeleines mand Chris O’Neill.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden