25. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Victoria og Daniel er vilde med dans i ny musikvideo

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.
Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungl. Hovstaterna
Med et helt nyt tiltag vil kronprinsesse Victoria og prins Daniels organisation Generation Pep være med til at give svenskerne til at danse lidt mere.

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel går meget op i folkesundhed, og de vil med deres organisation Generation Pep gerne give deres landsmænd og – kvinder et kærligt puf i den rigtige retning.

Det gælder for både unge og ældre om at bevæge sig fysisk og få motion dagligt.

Victoria og Daniel gør et forsøg

Nu vil kronprinsesseparret have svenskerne til at danse lidt mere, og med en ny musikvideo, der måske er rettet til det lidt yngre publikum, gør Generation Pep et velkvalificeret forsøg.

Musikvideoen er lavet til en fed version af sangen D.A.N.C.E. af den franske duo Justice, som har remixet den specifikt til dette projekt ifølge mediet Resumé.

Der er flere i Sverige kendte personligheder, som har deltaget i musikvideo-projektet.

Hvert skridt tæller

En af dem er Generation Pep-profilen Carolina Klüft, som er blandtSveriges mest populære og bedste løbere nogensinde.

– Vi ved, at børn og unge i Sverige bevæger sig for lidt, og den negative trend er desværre fortsat under pandemien. Men hvert skridt tæller. Det vigtige er ikke antallet af skridt eller præcis 10.000 skridt. Det vigtige er, at vi bevæger os hver dag. Vi håber, at denne kampagne kan inspirere flere til at danse og føle glæde over at bevæge sig, siger Carolina Klüft.

Man skal tage ansvar

- Vi skabte Generation Pep, fordi vi ser, at børn og unge bevæger sig for lidt og sidder for meget ned, siger prins Daniel, der opfordrer alle svenskere til at tage mere ansvar for deres egen velvære og fysiske form.

Stiftedes i 2016

Generation Pep stiftedes i 2016 af kronprinsesse Victoria og prins Daniel med formålet at få alle børn og unge i Sverige til at leve et liv med masser af fysisk aktivitet og sundhed i øvrigt.

Læs mere om: