Onsdag, 21. april 2021 — af Ulrik Ulriksen

Elegant Victoria gør indtryk på alle til stor begivenhed

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Victoria var elegant i ord og udtryk, da hun i dag indviede kæmpe begivenhed i Stockholm

Sveriges kronprinsesse Victoria har tidligere i dag, onsdag den 21. april, indviet Stockholm Art Week med en digital tale.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Victoria holdt tale

Stockholm Art Week finder sted fra i dag og de næste fire dage frem, og med kunst-ugen sættes der også fokus på miljø og bæredygtighed,

Netop miljø-området er noget, Victorias hjerte banker for, og hun gjorde ved indvielsen af den særlige Art Week et stort indtryk på alle, der deltog.

I sin tale, som hun holdt hjemme fra Haga Slot, understregede Victoria den enorme betydning, kunst og kultur har for alle forhold i samfundet.

Kunsten hjælper os

- Kunst og kultur hjælper os med at sætte pris på vores forskelle. Men også med at se, at der er meget der forbinder os som mennesker på tværs af tid og rum, sagde kronprinsesse Victoria i talen, som hun leverede på perfekt engelsk, og hun havde mere på hjerte.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg håber, at denne dag og ugen foran os vil inspirere flere unge mennesker til at finde deres kreative stemme, og stole på den og udnytte den, kom det desuden fra kronprinsessen, der var elegant i sit dress til den fornemme begivenhed i den svenske hovedstad.

Vigtigt formål

Formålet med Stockholm Art Week er at etablere Stockholm som en levende kunstby og Sverige som en kunstdestination.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden