Festens flotteste fyr: Sofia måtte følge prins Carl Philip på tv

Prins Carl Philip

Prins Carl Philip

Foto: Mega
Da der var stor prisfest for svenske atleter forleden, var det prins Carl Philip, som stjal billedet, da han gik på scenen.

For svenske tv-seere var det en fornøjelse at se landets store sportssjerner på skærmen, da der var Idrottsgala-prisfest forleden.

Mandag aften blev det store awardshow vist på landsdækkende tv.

Prins Carl Philip gjorde lykke

Selvom Sverige byder på flere verdensstjerner fra sportens verden, så var det nu altså alligevel en kongelig, der stjal billedet på den store aften.

Prins Carl Philip blev af mange kåret som prisfestens flotteste fyr, og han så da også rigtig godt ud, da han tonede frem på tv-skærmen.

Sofia var hjemme

Hjemme i Villa Solbacken har prinsesse Sofia, der desværre ikke var til prisfesten, sikkert siddet og set med, da hendes helt private prins overrakte den fineste pris, Jerringprisen, til landsholdet i ridebanespringning.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Holdet, der består af Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson og Peder Fredricsson sikrede Sverige guld under OL i Tokyo.

En stor ære

- Det er mig en stor ære at være her i aften og overrække publikums, folkets pris for årets idrætspræstation, sagde Carl Phlip blandt andet i sin tale på direkte tv.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden