GLÆD DIG: Kronprinsesse Victoria inviterer til stor fødselsdagsfest i weekenden

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria. 

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria. 

Foto: MEGA
Der venter traditionen tro kronprinsesse Victoria et brag af en fødselsdag, når hun på søndag den 14. juli først bliver fejret på Sollidens slott på Öland og om aftenen nyder et festligt fødselsdagsshow med resten af familien.

Det går ikke stille af sig, når kronprinsesse Victoria på søndag den 14. juli inviterer til stor fødselsdagsfest på den svenske kongefamilies favorit-ferieø Öland. 

Med til at fejre kronprinsesse Victoria er ikke bare hendes nærmeste familie, men også tusindvis af glade mennesker fra nær og fjern. 

Familien er med

Efter at have hygget sig med familien om morgenen er kronprinsesse Victoria klar til at begynde den store fødselsdagsfest klokken 14.00 på Sollidens slott. 

Sammen med sine forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, sin mand, prins Daniel, og med stor sandsynlighed også børnene, prinsesse Estelle og prins Oscar, hilser og modtager kronprinsesse Victoria hilsner, små gaver og gratulationer fra de mange fremmødte foran slottet. 

Kongen synger for

Forinden har kong Carl Gustaf også sunget for for sin datter og holdt en fødselsdagstale. 

De seneste år har en veloplagt kronprinsesse Victoria hver gang brugt omkring to timer på at gå rundt og hilse på folk til alles store glæde. 

Stort TV-show

Få timer senere fortsætter festen på Borgholm Idrætsplads, hvor der vil være et stort show med kendte svenske kunstnere for kronprinsesse Victoria og hendes familie. 

Med i år er udover kronprinsesse Victoria og prins Daniel både kongeparret, prins Carl Philip og prinsesse Sofia samt prinsesse Madeleine og Chris O'Neill. 

Fejret gennem mange år

Også prinsesse Estelle har de senere år nydt showet, der bliver vist på SVT1.

Kronprinsesse Victoria er blevet fejret med Victoriadagen siden 1979. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET er med

BILLED-BLADET følger den store fejring på Öland tæt hele dagen, så du kan følge Victoriadagen på BILLED-BLADETs hjemmeside hele dagen. 

Glæd dig også til en stor og fyldig billedreportage i næste nummer af BILLED-BLADET. 

Du kan se fødselsdagsshowet på SVT1 på søndag klokken 21.00.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden