Onsdag, 22. juni 2022 — af Christinna Braun

Hele familien er samlet igen: Prinsesse Madeleine fejrede sønnens fødselsdag med et helt nyt billede

Prinsesse Madeleine. 
Prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Prinsesse Madeleine og Chris O’Neills søn, prins Nicolas, fyldte syv år den 15. juni.

Sveriges prinsesse Madeleine flyttede i 2018 til solskinsstaten Florida sammen med familien, der tæller manden Chris O’Neill og børnene Leonore, Nicolas og Adrienne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Eftersom prinsesse Madeleine flyttede over Atlanten, går der længere tid imellem, hun ser sin familie, Sveriges kongefamilie.

Derfor har det været glædeligt for Madeleine og hendes lille familie at bruge nogle dejlige sommerdage i Sverige i juni måned.

Madeleine, Chris og børnene kom til Sverige i sidste uge, og de kunne derfor fejre en særlig mærkedag med den svenske kongefamilie.

Parrets søn, prins Nicolas, fyldte syv år den 15. juni, og morfar og mormor, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, har derfor haft mulighed for at se og fejre deres barnebarn.

Måske har Madeleines søskende, prins Carl Philip og kronprinsesse Victoria, også sammen med deres ægtefæller og børn fået mulighed for at fejre Nicolas.

Prinsesse Madeleine har på sin Instagramprofil nogle dage efter fødselsdagen delt et skønt billede af syvårsfødselaren med teksten:

I dag fejrede vi vores kære Nicolas, som lige er fyldt 7! Jeg er så glad for, vi alle er samlet igen, skriver prinsesse Madeleine og afslutter med et rødt hjerte.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden