Lørdag, 20. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Højgravid prinsesse Sofia gjorde lykke til kæmpe galla

prinsesse sofia, prins carl Philip, dronning silvia
Prins Carl Philip, prinsesse Sofia og dronning Silvia
Foto: All Over Press
I april har prinsesse Sofia termin, så der er ikke lang tid til, at hun føder sit og prins Carl Philips første barn. Prinsessens mave var flot og fyldig, da hun var til stor galla i Stockholm.

I en rød drøm af en kjole tiltrak prinsesse Sofia, 31, sig megen opmærksomhed, da hun var til Svenska Konstakademiens store gallamiddag i Stockholm. Sofia er højgravid, og hendes store mave sørgede for, at kjolen bulede ud fint og fornemt.

Royal trio

Den vordende mor var i rart selskab til gallaen, som også gemalen prins Carl Philip samt dronning Silvia deltog i. Den kongelige trio kastede glans over en aften med flere prisoverrækkelser til Sveriges mest fremtrædende kunstnere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Prinsesse Sofia strålede i guldkjole

Let på fødderne

Man skulle måske tro, at prinsesse Sofia havde en lidt tung aften, fordi det kan være vanskeligt at være veloplagt, når man er så godt som i niende måned af sin graviditet. Sådan var det dog slet ikke. Sofia virkede frisk og ganske let på fødderne. Hun sørgede desuden for, at flere af de fremtrædende kunstnere til arrangementet fik royal opmærksomhed fra hende. Hun hyggede sig tlsyneladende og fik snakket med ganske mange.

Alt går godt

Således tyder alt på, at graviditeten forløber helt og aldeles, som man kunne ønske sig, og det er da også, hvad de svenske medier indtil videre melder. Det meste af Europa interesserer sig for underskønne Sofia i denne tid. Det britiske medie Daily Mail er ret imponeret af den højgravide prinsesse, som i sin røde gallakjole til festen i kunstakademiet selv var lidt af et kunstværk at se på. Kjolen var simpelthen et gigantisk hit, og i det hele taget er man i England generelt ret begejstret for duoen Sofia og Carl Philip. Den 36-årige Carl Philip er da bestemt også er en af Europas flotteste prinser.

Foto: All Over Press

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden