28. jan. 2016
Af Marianne Singer

Højgravide kronprinsesse Victoria vakte glæde

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria.
Foto: AOP
Med smil og knus uddelte kronprinsesse Victoria stipendiet fra Micael Bindefelds Stiftelse til minde om holocaust.

Om godt en måned har kronprinsesse Victoria termin.

Under uddelingen af stipendiet fra Micael Bindefelds Stiftelse til minde om holocaust viste kronprinsesse Victoria sig således med en flot, stor mave på Kungliga Operan i Stockholm.

Knus og kram fra kronprinsessen

På trods af et alvorligt emne var begivenheden glædelig, og kronprinsesse Victoria overrakte stipendiet med knus og kram til de stolte modtagere, Adina Krantz och Nadine Gerson.

De to unge kvinder er grundlæggere af organisationen Zikaron, og stipendiet muliggør deres drøm om at give tredje generation af holocaust-overlevere mulighed for at give deres viden videre til skoleelever rundt omkring i Sverige. LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria strålede til Sverigemiddag

Kronprinsesse Victoria i dansk design

Kronprinsesse Victoria så denne dag skøn ud i dansk design. Således kunne man tydeligt se den fine runding under den skinnende, sorte frakke fra Day, Birger et Mikkelsen, som kronprinsesse Victoria ifølge Svensk DAMtidning bar. Det er anden gang, stipendiet bliver uddelt, og dets formål er at finansiere projekter, der handler om videregive viden om holocaust gennem kulturelle udtryk. Ceremonien sluttede med et nummer af den kendte svenske sanger, sangskriver og skuespiller Lisa Nilsson.

Læs mere om: