Mandag, 11. januar 2021 - af Marianne Singer

Imponerer med far og mand: Første glimt af Victoria i år

Kronprinsesseparret. 
Kronprinsesseparret. 
Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungl. Hovstaterna
For første gang i år har kronprinsesse Victoria været på kongeligt job - sammen med sin far, kong Carl Gustaf og prins Daniel.

Mandag morgen klokken 9.00 var kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med kong Carl Gustaf klar til årets første kongelige opgave.

På grund af coronarestriktionerne foregik det digitalt og med kronprinsesseparret fra Haga slott, mens kong Carl Gustaf var med fra det kongelige slot i Stockholm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flot velkomsttale

Sammen deltog i årets Folk och Försvars rikskonference, der finder sted henover de næste to dage, med overskriften i år er "Sveriges evne til at imødegå trusler og kriser i en verden under tranformation". 

Kongehuset har delt en video på deres sociale medier, hvor man kan se kongen holde velkomsttalen i en direkte sending på SVT2. 

Videoen begynder med et klip til Haga slott, hvor Victoria og Daniel sidder klar ved skærmen.

Hilsen fra Victoria og Daniel

"Godmorgen, godmorgen allesammen. Som I ser, sidder jeg på Stockholms slott. Jeg vil også sende jer en hilsen fra kronprinsessen og prins Daniel, der sidder på Haga. Og jeg ved, at de er lige så interesserede i denne her konference, som jeg er. Som nævnt har jeg haft mulighed for at være med på konferencen i et vist antal år og jeg synes, at det er en meget vigtig konference, der er kendt for sin bredde. Og det er derfor, at jeg synes, at det er så fint og spændende at kunne være med, lød det blandt andet fra kongen i sin tale, hvor han også roste arrangørerne for at gennemføre konferencen på trods af coronasituationen. 

Folk och Försvars rikskonference er en årlig konference, der har fundet sted siden 1946 og som handler om verdens sikkerhed, Sveriges forsvar, menneskers tryghed og kriseberedskabet.

Rikskonferencen samler repræsentanter fra blandt andet politik, myndighederne og faglige organisationer. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden