Tirsdag, 10. maj 2016 - af Juliane Olsen

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia nød romantisk aften i teatret

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia

Foto: Kungahuset.se
Det svenske kongepar, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, kunne søndag aften runde en begivenhedsrig uge af med teaterforestillingen Sufflören.
Kong Carl Gustaf og dronning Silvia har haft en tætpakket fødselsdagsuge efterfulgt af et officielt besøg i Malaysia.   Efter den intensive periode med pligter tog kongeparret en velfortjent afstikker på tomandshånd til en teaterforestilling.   Ifølge den svenske avis Expressen var kong Carl Gustaf og dronning Silvia søndag aften i teatret for at se ”Suffløren” på Kungliga Dramaten i Stockholm.   LÆS MERE: Kong Carl Gustaf og dronning Silvias gæst blev hentet i ambulance  

Skuespillerne var nervøse ved at spille for dronning Silvia

- Teater er vigtigt for kongeparret. Det her var den sidste ordinære forestilling, og de ønskede at se den, siger hoffets informationschef, Margareta Thorgren.   Det havde dog ikke været muligt for parret at gøre det tidligere, men de var samtidig glade for, at det lige kunne nås denne søndag.   Det var sidste forestilling, og skuespillerne var naturligt nok lidt ekstra nervøse over, at der sad kongelige blandt publikum.  

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

 

Prins Oscars dåb skal planlægges

Det havde længe været et ønske for kongen og dronningen at se forestillingen, men de havde ikke nået det på grund af tidspres.   Efter den intense fødselsdagsuge med 14 programpunkter tog kong Carl Gustaf og dronning Silvia som bekendt til Malaysia.   Ved siden af de to begivenheder har parret prøvet at finde tid til at planlægge prins Oscars dåb, der finder sted om tre uger.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden