Søndag, 19. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria afslører stort ønske i familien: Det vil vi gerne alle sammen!

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Ritzau/Scanpix
Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel er nu hjemme efter en lang officiel rejse til Australien og New Zealand. Inden afrejsen fra de fjerne destinationer afslørede kronprinsesse Victoria nyt om sin families rejseplaner i fremtiden.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har haft flere forrygende dage på deres officielle rejser til først Australien og siden New Zealand.

Hjemme i Sverige har deres børn Estelle og Oscar flittigt spurgt til især Australien, som har fanget deres inetersse med det særlige dyreliv og meget andet spændende.

Victoria, Daniel, Estelle og Oscar
Victoria, Daniel, Estelle og Oscar
Foto: Ritzau/Scanpix

Nu afslører Victoria overfor mediet Svensk Damtidning, at hun og Daniel går med private planer om at tage deres børn med på en Australien-rejse en dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Victoria fortæller om stort ønske i familien

– Vi har et stort ønske om og håber på at vise dem Australien og rejse af sted sammen. Jeg tror, at de fleste svenskere har et eller andet ønske om en dag at få mulighed for at besøge Australien, lyder det fra kronprinsessen, der understreger, at det ville være utroligt spændende at få børnene med til Australien, som Estelle og Oscar har hørt så meget om fra deres forældre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden