14. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victoria: Det ønsker jeg mig i fødselsdagsgave!

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Martin Høien
Sveriges kronprinsesse fylder 43 år i dag, og i den anledning har hun sendt en særlig og kærlig hilsen til sine landsmænd og -kvinder.

Hele Sveriges kronprinsesse Victoria fejrer i dag sin 43-års fødselsdag på Solliden Slott på Öland, og i den specielle anledning har hun via sociale medier sendt en særlig og kærlig hilsen med et fødselsdagsønske til alle landsmænd og -kvinder.

Kronprinsesse Victorias rørende hilsen

– I dag plejer det at være en speciel dag i slotsparken her på Solliden, hvor ekstra mange vælger at komme og hilse på. Og det er altid virkelig sjovt at komme her i parken sammen med min familie og hilse på alle børn og voksne, som er kommet hertil for at fejre dagen sammen med os. Og om aftenen plejer der at være tusinder af lokale fra Öland og tilrejsende, som sammen hylder årets Victoria-prisvindere, siger Victoria i en speciel fødselsdagsvideo på Instagram.

Et stort ønske

I videoen kommer den royale fødselar også ind på sit store fødselsdagsønske, der er relateret til corona-situationen.

– Den seneste tid har Daniel og jeg fået mulighed for at tale med ansatte i sygehusvæsenet i forskellige dele af landet. De har fortalt os, hvad de har set og oplevet dette forår og denne sommer, siger Victoria og fortsætter.

Omsorg og hensyn

– Disse samtaler har gjort dybt indtryk på mig og os. Så hvis jeg kan få lov at ønske mig en ting til min fødselsdag, så er det dette: At vi sammen gør alt, hvad vi kan for at fortsætte med at holde fast, holde ud og holde afstand. Der kommer flere somre, og der er forhåbentlig flere fødselsdage. Men der kommer måske aldrig et vigtigere tidspunkt end nu til at vise hinanden omsorg og hensyn, lyder det fra kronprinsessen, inden hun takker af.

God sommer fra Victoria

– Til sidst vil jeg benytte lejligheden til at takke for alle de fine fødselsdagshilsener, som jeg har modtaget, og ønske alle i Sverige en fortsat god sommer!

Læs mere om: