Kronprinsesse Victoria: Skøn dag i naturen

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: All Over
Den svenske kronprinsesse har været på endnu en vandretur i den fantastiske svenske natur.

Svenskerne har mange ting, de kan være stolte af: For eksempel Volvo, Ikea, köttbullar og H&M. Men den svenske kronprinsesse Victoria er tilsyneladende meget bevidst om, at noget af det smukkeste, Sverige kan byde på, er landets enestående natur. Derfor har kronprinsesse Victoria på det seneste været på vandreture forskellige steder i det smukke land, og fredag den 17. november gjaldt det regionen Värmland i det centrale Sverige - lige ved grænsen til Norge.

 

Kronprinsesse Victoria ved som alle svenskere, at det handler om at klæde sig godt på i naturen. Så hun havde valgt en grå frakke over en dunvest og en bordeux fleece-bluse. På dagens progrem stod bl.a. vandretur i Glasskogens naturreservat - men der blev også tid til at udfordre balance-nerven i skovens parkour-område.

 

Formålet med kronprinsesse Victorias vandreture er, at hun ønsker et opleve forskellige områder af sit land på den bedst tænkelige måde: Til fods og helt nede på jorden. Og at hun selvfølgelig ønsker at tiltrække øget opmærksomhed til Sveriges smukke natur.

Kronprinsesse Victoria
Foto: All Over

Kronprinsesse Victoria

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden