5. nov. 2015
Af Dorte Quist

Kronprinsesse Victoria strålede til gallamiddag

Den gravide kronprinsesse Victoria sammen med sin familie og hædersgæsterne ved gallamiddagen på det kongelige slot i Stockholm.
Den gravide kronprinsesse Victoria sammen med sin familie og hædersgæsterne ved gallamiddagen på det kongelige slot i Stockholm.
All Over Press
Kronprinsesse Victoria strålede, da hun, prins Daniel, kongeparret og prins Carl Philip var værter ved en flot gallamiddag, der sparker det tre dage lange tunesiske statsbesøg igang.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var klar fra morgenstunden i Arlanda Lufthavn, da det tyrkiske præsidentpar, Beji og Saida Caïd Essebsi, ankom sammen med et stort tunesisk handelsfremstød.

SE MERE: Kronprinsesse Victoria viste sig i blå farver

Efter frokost på slottet og karettur i Stockholm sluttede den første dag af statsbesøget med en gallamiddag på Kungliga Slottet, hvor alle sejl var sat til – ikke mindst i de kongelige kvinders rober, hvor kronprinsesse Victoria og dronning Silvias kjoler i mørkeblå og guld tiltrak sig gæsternes blikke. Her blev det tunesiske præsidentpar modtaget af næsten hele den kongelige familie i gemakket Vita Havet.

Middagen i det imponerende Karl XI’s Galleri bestod af ørred med efterårets æblemos, torskefilet med skorzoner og dildkartofler, rensdyrkalv med kål, årstiden svampe og vildtsky, og til slut multebærmousse og nougatsorbet med multebærskum og karamel.

LÆS MERE: Gravid kronprinsesse Victoria får hviletid under udlandsrejse

Kronprinsesse Victoria eneste prinsesse

Kronprinsesse Victoria måtte holde skansen som eneste svenske prinsesse til stede.

Hverken lillesøster, prinsesse Madeleine, der er hjemme i London, eller svigerinde, prinsesse Sofia, var nemlig til stede ved gallamiddagen.

https://imgix.billedbladet.dk/cp450.jpg
Foto: All Over Press

Prins Carl Philip måtte gå alene til gallamiddagen, da hans gravide hustru var i Sydafrika i anledning af sin velgørenhedsorganisation Project Playgrounds fem års jubilæum.

GALLERI: KRONPRINSESSE VICTORIA - FRA PANG TIL NUDE

GALLERI: Kronprinsesse Victoria - fra pang til nude

Læs mere om: