Mandag, 6. juni 2016 - af Juliane Olsen

Kronprinsesse Victoria tog på opgave med kong Carl Gustaf

Kong Carl Gustaf og kronprinsesse Victoria

Kong Carl Gustaf og kronprinsesse Victoria

Foto: AOP
Pligten kalder igen for kronprinsesse Victoria, der var tilbage på opgave i selskab med kong Carl Gustaf.

Hverdagen er igen begyndt at melde sig for den 38-årige kronprinsesse Victoria efter dåben af prins Oscar fredag.

Onsdag morgen forlod kronprinsesse Victoria Haga, så hun og kong Carl Gustaf kunne tage imod statsrådet på Stockholms slot.

Kronprinsesse Victoria holder egentlig barsel, men hun er samtidig pligtopfyldende og er derfor atter klar til at arbejde.

LÆS MERE: Kronprinsesse Victoria lykkelig efter dejlig dåb

Ministrene præsenterede ansvarsområder

Denne gang var det altså i selskab med far, kong Carl Gustaf, efter statsminister Stefan Löfven præsenterede sin nye regering i sidste uge.

Der er hele tre nye ministre, som den kongelige far og datter altså fik mulighed for at hilse på og høre om deres ansvarsområder.

EU- og handelsministeren er Ann Linde, mens den nye miljøminister hedder Karolina Skog, og sidst men ikke mindst er Peter Eriksson udnævnt til by- og digitaliseringsminister.

Kronprinsesse Victoria fulgte prinsesse Sofia

Alle tre var samlet til mødet på slottet med den kongelige duo, og ved denne lejlighed fulgte kronprinsesse Victoria prinsesse Sofias eksempel.

Kronprinsessens tøj vakte nemlig en del opsigt, for hendes elegante blondebluse og matchende pencilskirt var nemlig fra budgetkæden Lindex.

Priserne lyder på henholdsvis 240 og 280 kroner, og det er altså langt fra første gang, at prinsesserne vælger budgetvenligt tøj.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden