4. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Victorias store dag hænger i en tynd tråd

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Aller Foto
Ganske overraskende skal kong Carl Gustaf og dronning Silvia snart til Solliden Slot på Öland. Samme sted skal efter planen danne rammen om en kæmpestor dag for kronprinsesse Victoria. Men bliver Victoriadagen overhovedet til noget?

Der er lagt op til stor fest i næste uge på Solliden Slot på Öland, når kong Carl Gustaf og dronning Silvia indvier en ny kunstudstilling.

Kronprinsesse Victoria skal fejres

Også den 14. juli er der ifølge planen lagt op til en stor og festlig dag på Solliden.

Denne dag fejres Victoriadagen, som er kronprinsesse Victorias 44-års fødselsdag, med en royal folkefest, hvis man kan holde planen.

Stor usikkerhed

Nu er der dog på grund af corona-situationen stor usikkerhed om Victoriadagen den 14. juli.

Ifølge det svenske medie Svensk Damtidning hænger kronprinsesse Victorias store festdag på Öland i en tynd tråd.

Alle krydser fingre

– Vi håber naturligvis på, at vi i år skal kunne fejre kronprinsessens fødselsdag her på Solliden som sædvanligt. Men eksakt hvordan fejringen kommer til at se ud, ved vi ikke endnu, siger Solliden slottets kommunikationsansvarlige Carolina Thaysen ifølge Svensk Damtidning.

– Det kommer helt an på smittesituationen og hvilke restriktioner, som gælder på det tidspunkt. Vi vender tilbage, når vi nærmer os den store dag, med mere information om, hvordan dagen kommer til at se ud, lyder det fra Solliden-chefen.

Læs mere om: