8. apr. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Lille prins Oscar holder prins Daniel vågen om natten

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/4.04919307.jpg
Foto: All Over Press
Prins Daniel virkede en smule træt på en officiel opgave i Norrköping, og han mere end antydede, at lille prins Oscar fra tid til anden kræver sin fars opmærksomhed midt om natten.

De fleste småbørnsforældre ved, at nattesøvnen i ny og næ kan blive forstyrret af den lille baby.

Også prins Daniel bliver undertiden holdt vågen om natten af sin søn prins Oscar, der kom til verden 2. marts.

Det fortalte den søvnige, men lykkelige far til en forsamling på Kungsgårdsgymnasiet og Campus Norrköping forleden.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Prins Daniel var på job for at tale om sit Prins Daniels Fellowship for unge entreprenører, men en forelæsning og en senere rundbordssamtale udviklede sig til en snak om at være småbørnsfar.

SE BILLEDERNE: Fem kvindelige tronarvinger

Ifølge den svenske avis Expressen erkendte prins Daniel, at han til arrangementet på gymnasiet og på campus var en smule træt. Ja, klappen gik faktisk på et tidspunkt fuldstændig ned for prins Daniel, der tabte tråden helt og aldeles.

SE BILLEDET: Kronprinsesse Victoria og familien på vej hjem fra hospitalet

Prinsen fortalte ærligt om årsagen til, at han måske ikke var så oplagt og sprudlende som ellers på dagen sammen med de mange unge elever og entreprenør-interesserede.

- Det er heldigt for mig, at jeg har prøvet det her før, for ellers ville jeg blive nervøs, når jeg sidder her på en scene og alt går i sort. Jeg tabte helt tråden, sagde prins Daniel og fortsatte:

- Det er ham Oscar! Jeg skal jo kunne sove om natten for at være klar i hovedet om dagen, lød det med et smil på læben fra prins Daniel, der altså dermed indrømmede, at hans fem uger unge søn er ganske livlig og gerne vil have mor og fars opmærksomhed. Døgnet rundt.

Læs mere om: