Tirsdag, 10. august 2021 - af Marie Krakau

Madeleine deler nye billeder fra vigtig dag

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine. 
Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna
Prinsesse Madeleine, der for tiden holder sommerferie i sit hjemland, var tirsdag på arbejde i den svenske hovedstad.

Prinsesse Madeleine var tirsdag på arbejde i den svenske hovedstad Stockholm, hvor hun besøgte Astrid Lindgrens børnehospital, der er en del af Karolinska Universitetssygehus. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesssen var der sammen med organisationen Min Stora Dag (Min Store Dag, red.), som hun har været protektor for siden 2001, der brugte noget af dagen på at fortælle om deres samarbejde med sygehusvæsnet samt deres seneste udvikling. 

Min Stora Dag har til formål at opfylde ønsker og drømme for børn, der lider af alvorlige sygdomme eller diagnoser. Organisationen er en af Madeleines store hjertesager, og hun har tidligere involveret sine børn i arbejdet. 

For fem år siden havde hun sin ældste datter, prinsesse Leonore, med ved en eventyrfest sammen med børn tilknyttet Min Stora Dag på Kungliga Slottet i Stockholm. 

Mødte de indlate børn

Undervejs i tirsdagens besøg på Astrid Lindgrens børnehospital mødte Madeleine flere af de indlagte børn i hospitalet legeterapi.

"Børnene var alle rigtige fightere, og jeg sætter stor pris på at have mødt dem alle." skriver prinsesse Madeleine på sin Instagram-profil og fortsætter: 

"Jeg håber af hele mit hjerte, at børnene og deres familie vil gå en lys fremtid i møde".

Sommerferie i Sverige

Prinsesse Madeleine bor til dagligt i Florida i USA sammen med sin mand Chris O'Neill og deres tre børn, prinsesse Leonore på syv, prins Nicolas på seks og prinsesse Adrienne på tre år. 

Siden slutningen af juni har familien været i Sverige for at holde sommerferie. Juli har de bl.a. tilbragt på Öland, hvor det kongelige svenske sommerresidens Solliden ligger. Her har hele familien fejret kronprinsesse Victorias 44 år fødselsdag. 

Efter mere end et års tvungen adskillelse fra den svenske kongefamilie på grund af corona-pandemien, har det uden tvivl været skønt og tiltrængt for både Madeleine og Chris, men ikke mindst også for deres børn, at gense den svenske del af familien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden