Søndag, 22. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Madeleine får støtte af Hollywood-stjerne

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Foto: MEGA
Det blev en stor aften for prinsesse Madeleine og hendes mor dronning Silvia, da de for nylig stod i spidsen for stor gallabegivenhed i USA.

Sveriges prinsesse Madeleine og dronning Silvia stod med stil i spidsen for Childhood USA’s digitale ThankYou-gala.

Madeleine og Silvia gør stor indsats

Den digitale galla blev afviklet til fordel for World Childhood Foundation USA’s arbejde med at forebygge vold og seksuelle overgreb  mod børn.

Childhood-organisationen får støtte af mange store og kendte navne, og på den måde kan man få den optimale gennemslagskraft i USA, hvor der årligt samles mange penge ind.

Russel Crowe støtter Madeleine

På den store aften uddeltes årets Childhood ThankYou Award til Jennifer Fox for filmen The Tale, som belyser de globale problemer med udnyttelse af børn og overtrædelse af deres rettigheder.

I løbet af aftenen viste store stjerner som Hollywood-megastjernen Russell Crowe, der blandt andet et kendt for sin hovedrolle i filmen Gladiator, sin støtte til Childhood USA’s arbejde.

Crowe deltog via video-link og gav overfor publikum til indsamlingsfesten udtryk for, hvor afgørende det er at få samlet mange penge ind og hjælpe børn til at få et godt liv.

Russel Crowe

Russel Crowe

Foto: Mega

Madeleine i Florida

Prinsesse Madeleine fremhævede i sin tale til den digitale begivenhed rettet mod de amerikanske gæster betydningen af Childhood-organisationens arbejde.

Madeleine talte til gæsterne ved galla-begivenheden hjemmefra sin og familien bolig i Florida, USA.

Vigtigt arbejde

- Vores arbejde er vigtigere end nogensinde, sagde prinsesse Madeleine blandt andet på en stor aften, der gav mange penge i kassen til det vigtige arbejde, som skal gøres for at hjælpe børn over hele verden.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden