Madeleine indblandet i ubehagelig sag

Prinsesse Madeleine. 

Prinsesse Madeleine. 

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Madeleine har i al hemmelighed fået renoveret sin lejlighed i Stockholm for flere millioner kroner. Undervejs opstod der en konflikt.

Tilbage i 2018 og 2019 satte prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i al hemmelighed deres lejlighed på Hovstallet på Östermalm i Stockholm i topstand for fem millioner svenske kroner. 

Det afslører svenske Expressen i en artikel, hvor de også skriver, at renoveringen endte med at blive dobbelt så dyr som først planlagt.

Fik hjælp af veninde

Under renoveringen fik prinsesseparret hjælp af Madeleines bedste veninde Louise "Lussan" Thott.

Ifølge Expressen var der under processen uenighed om, hvordan udgifterne til den statsfinansierede renovering skulle fordeles. 

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Tidligere renoveret

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har deres hverdag i Florida og benytter deres fem-værelses lejlighed, når de er hjemme i Sverige. 

Ifølge Svensk Damtidning flyttede prinsesse Madeleine og Chris ind i lejligheden i 2014 og fik dengang lavet renoveringer for 6,8 millioner svenske kroner.

Gjort større

Denne gang ønskede prinsesseparret, at deres lejlighed blev gjort større på grund af blandt andet sikkerhedshensyn. 

Derefter besluttede Statens fastighetsverk, at bygge blandt andet et nyt soveværelse og badeværelse. 

Betalte alt

Fordi at regningen endte med at blive dobbelt så stor, foreslog Statens fastighetsverk, at prinsessen og hendes mand selv skulle betale for køleskab, fryser, vaskemaskine og tørretumbler.

Det endte dog med, at staten betalte det hele alligevel, ifølge Expressen. 

Står for alt

Hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren oplyser til avisen, at det er Statens Fastighetsverket, der forvalter og har ansvar for statens ejendomme, og at de derfor også står for alle omkostninger i forbindelse med renoveringen. 

Den omfattende renovering har fået en del kritik på de sociale medier, skriver Svensk Damtidning. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden