Madeleine og børnene klædte sig ud: Nu er mysteriet løst

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Foto: MEGA
Prinsesse Madeleine og hendes familie klædte sig forleden ud. Men hvem skulle de egentlig forestille? Især lille prins Nicolas var lidt af et mysterium.

Sveriges prinsesse Madeleine og hendes familie bor i Florida i USA, hvor de i øjeblikket oplever det amerikanske præsidentvalg for fuld udblæsning.

Gang i prinsesse Madeleines Florida

Forleden var det dog halloween-fest med udklædning, der var på programmet i privaten hos prinsessen og hendes mand Chris O’Neill samt børnene Adrienne, 2, Leonore, 6, og Nicolas, 5 år.

I anledning af halloween klædte familien sig ud, og prinsesse Madeleine lagde et fint billede op af sig selv og børnene.

Udklædte prinsesser

Madeleine var klædt ud som Catwoman fra Batman-universet, mens prinsesse Adrienne var klædt ud som Disney-prinsessen Elsa fra filmen Frost.

Prinsesse Leonores udklædning var lidt vanskeligere at gætte.

Hun skulle forestille Mal fra Disney-filmen Descendants.

Stort halloween-mysterium

Til at begynde med var det et mysterium for mange, hvad eller hvem prins Nicolas var klædt ud som.

Ved at nærstudere Nicolas’ vest kunne man dog se, at han var klædt ud som en elitesoldat fra Navy Seals, som er USA’s svar på Frømandskorpset.

Sød lille sæl

Det blå-grønne hår fungerede som et fint twist, der gjorde Nicolas til en sød lille sæl eller "seal", som soldaterne fra Navyseals populært kaldes.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden