Madeleine og Silvia glæder sig til stor aften i Stockholm

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine.

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine.

Foto: Ritzau Scanpix
Med et helt nyt tiltag varmer Sveriges prinsesse Madeleine og dronning Silvia op til en fornem og festlig aften senere på året.

For Sveriges prinsesse Madeleine og dronning Silvia er det noget særligt at markere organisationen World Childhood Foundations 20 års-jubilæum i år.

I den anledning har Madeleine og Silvia gang i flere store projekter i organisationen, der kæmper for børns rettigheder.

Senest har de royale stiftere af Childhood Foundation præsenteret en helt ny pris. Den hedder Childhood Prisen og skal overrækkes til en ildsjæl ved en fornem prisfest i Stockholm den 9. december.

Prinsesse Madeleine i juryen

Prinsesse Madeleine er med i juryen, som skal finde frem til vinderen. Overrækkelsen af prisen bliver ifølge Madeleine og Silvia jubilæumsårets højdepunkt. Der er dog allerede i november et stort velgørenhedsarrangement i New York i USA til fordel for Childhood Foundation.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Stor fest i USA

Ved Childhood USA-festen  deltager dronning Silvia og prinsesse Madeleine som aftenens værtinder. Ved den lejlighed uddeles ThankYou Award-prisen, som traditionelt går til en fremtrædende politiker eller meningsdanner, som har sat fokus på børns rettigheder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden