18. aug. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine har truffet vigtig beslutning

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Efter en dejlig sommer i Sverige har prinsesse Madeleine truffet en beslutning om den nære fremtid sammen med sin mand og parrets børn. Det meddeler det svenske hofs kommunikationsafdeling.

Prinsesse Madeleine er tilbage i USA efter mange sommeruger i Sverige. Det er i USA, at Madeleine og hendes mand og parrets børn Leonore, Nicolas og Adrienne ønsker at blive boende. Der var ellers mange i svenske medier, der spekulerede i, at prinsessen og Chris O’Neill skulle flytte fra Florida i USA, da den luksuriøse bolig, de lejede, var sat til salg.

Vigtig beslutning

Nu har Madeleine og Chris dog truffet en stor beslutning. Det har det svenske kongehus' kommunikationsafdeling meldt ud.

– Prinsesse Madeleine og hendes familie bor lige nu i Florida, siger hoffets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning og fortæller desuden, at familien ikke på noget tidspunkt har haft planer om at fraflytte solskinsstaten, der byder på 23 grader i januar og dermed altså lune temperaturer året rundt.

Etableret i Florida

– Prinsessen og hendes familie er nu etablerede i Florida, de flyttede dertil i august sidste år og vil også blive boende dér i fremtiden, lyder det fra hoffets informationschef Margareta Thorgren.Om en måned er Madeleine dog i Sverige igen. Denne gang for at tale om sin debutbog ”Stella og hemmeligheden” til Bogmessen i Göteborg.

Læs mere om: