21. jun. 2021
Af Marianne Singer

Madeleines ældste datter nyder Sverige: Sikke hun er vokset!

Prinsesse Madeleine sammen med prinsesse Leonore i 2016.
Prinsesse Madeleine sammen med prinsesse Leonore i 2016.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Madeleine har delt et nyt skønt billede af sin ældste datter, prinsesse Leonore, der er er blevet en stor pige, siden hun sidst var i Sverige.

Efter ikke at have været i sit elskede Sverige i over et år, er prinsesse Madeleine nu endelig tilbage sammen med sin familie.

Søndag delte hun et skønt billede af sin ældste datter, prinsesse Leonore, på en grøn og blomstrende eng, hvor man kan se, hvor meget hun er vokset, siden hun sidst legede i grønne omgivelser i Sverige.

Blevet stor pige

På det nye billede nyder prinsesse Leonore i fulde drag den svenske sommer iklædt en fin og florlet kjole.

Billedet minder om sidste gang prinsesse Leonore blev fotografet på en smuk naturgrund under et officielt besøg i sit hertugdømme Gotland i sommeren 2016.

Sidenhen er hun vokset en del og nu blevet en stor skolepige.

https://imgix.billedbladet.dk/471272964109-1920x2482we_1.jpg
Prinsesse Leonore i Gotland i 2016.
Foto: Ritzau Scanpix

Lang tid siden

Mens prinsesse Madeleine sidst var i Sverige i december 2019, ser det ud til, at prinsesse Leonore senest opholdt sig i Sverige, da hun sammen med resten af familien holdt ferie på Sollidens Slot på Öland i sommeren 2019.

Derfor er glæden uden tvivl stor hos både voksne og børn endelig at kunne se den svenske familie igen og nyde de dejlige omgivelser hjemme i Sverige.

Læs mere om: