Lørdag, 9. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Madeleines søde hilsen: Tak for al kærlighed og varme

Foto: Martin Høien
Prinsesse Madeleine har i dag takket for svenskernes store opmærksomhed i forbindelse med prinsesse Adriennes dåb fredag.

Prinsesse Madeleine var overvældet af opmærksomheden, prinsesse Adrienne og hele Sveriges kongelige familie fik i forbindelse med Adriennes dåb fredag på Drottningholms Slot i Stockholm.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det meldte hun dagen efter festen ud på de sociale medier.

På Instagram skrev Madeleine en hilsen til svenskerne. - Tak for al kærlighed og varme, lød budskabet fra Madeleine på vegne af sin familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærlig hilsten til Madeleine og Adrienne

Den hilsen faldt i god jord, og mange svenskere sendte en hilsen tilbage til den kongelige familie og til dåbsbarnet prinsesse Adrienne Josephine Alice, hertuginde af Blekinge.

- Tak for, at I deler denne oplevelse med det svenske folk, lød et af de mange svar fra royale fans ovenpå en helt fantastisk begivenhed på Drottningholms Slot, der fra start til slut dannede rammen om Adriennes dåbsfest. 

BILLED-BLADET bringer billederne

Glæd dig til næste uges udgave af BILLED-BLADET, som blandt andet byder på et fornemt tillæg med de bedste billeder fra den kongelige dåbsdag på Drottningholms Slot.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden