10. mar. 2018
Af Stine Ramlyng

Nu er prinsesse Madeleine og Chris O'Neill hjemme med nyfødt datter

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/madeleine_og_chris.jpg
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET og Kungahuset.se
Et døgns tid efter fødslen af Sverige nye prinsesse har prinsesse Madeleine og hendes mand, Christopher O'Neill, forladt Danderyds Sjukhus og er taget hjem.

3465 gram og 50 centimeter lang. Så fin og velskabt er Sveriges lille ny prinsesse, som blev født klokken 00.41 fredag nat.

Den 35-årige prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris O'Neill har nu, ifølge det svenske hofs hjemmeside, forladt Danderyds Sjukhus og er taget hjem.

Mormor og morfar besøgte barnebarn

Allerede fredag aften fik kong Carl Gustav og dronning Silvia, som de første, mulighed for at møde deres lille nye - og syvende - barnebarn, mens det forventes, at resten af den kongelige familie får lejlighed til at hilse på det lille ny medlem af familien i weekenden.

"Vi er meget glade for, at prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill har fået deres tredje barn, og vi er taknemmelige for, at alt har gået godt for både mor og barn. Nu glæder vi os til at lære det nye familiemedlem at kende," skriver kong Carl Gustav og dronning Silvia i en fælles lykønskningshilsen på hoffets hjemmeside.

Prinsesse Madeleines bolig i Sverige

Prinsesse Madeleine og Chris, der til daglig har base i London, bor i Hovstallet, når de er i Sverige.

Hovstallet er navnet på den svenske kongelige stald, og det er her, i en af bygningens lejligheder, at Madeleine og Chris bor sammen med børnene Leonore, 4, og prins Nicolas, 2, når de er hjemme i Stockholm i Sverige.

Parret blev gift ved et flot bryllup den 8. juni 2013. Nyd de skønne billeder i galleriet herunder:

GALLERI: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neills bryllup

Læs mere om: