27. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Ny tv-kollega: Sådan er prinsesse Sofia helt privat

prinsesse sofia
Prinsesse Sofia.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Sveriges Prinsesse Sofia er en moderne kvinde, der tør vise holdninger og følelser. Sofias nye tv-kollega har i al hemmelighedd mødt prinsessen, som har meget at byde på.

Prinsesse Sofia er en moderne kvinde, der ikke er bange for at give udtryk for sine holdninger og følelser.

Sofias og nye tv-kollega fra Sveriges TV4, Renée Nyberg, har sammen lavet en helt ny og meget personlig dokumentar.

Hemmelige møder med prinsesse Sofia

Det har blandt andet betydet, at Sofia og hendes tv-kollega flere gange har holdt hemmelige møder.

Det har Renée Nyberg fortalt om op til premieren på dokumentaren om prinsesse Sofia og hendes velgørenhedsarbejde med Project Playground i Sydafrika og Sverige.

Interview hjemme i privaten

– Vi fulgte hende i Project Playgrounds center i Kapstaden og her hjemme i Hallonbergen, og så mødte vi hende i Djurgården til et interview med prins Carl Philip og børnene Alexander og Gabriel, lyder det ifølge Svensk Damtidning fra tv-profilen Nyberg, som er ret begejstret for prinsesse Sofia.

Hun er sjov

– Jeg synes, at hun er en vældigt jordnær person. Hun hilser på alle, taler med alle, arbejder hårdt, og hun har et enormt engagement og et ligeså stort hjerte. Og så er hun underholdende. Hun er en sjov pige, siger Renée Nyberg, der roser Sofias sans for humor.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, som fortæller om prins Joachim, og så har vi talt med prins Nikolai, som fylder 21 år.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb35-forsider.jpg

Læs mere om: