Mandag, 15. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Popstjernes uskyldige flirt med Victoria

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Martin Høien
En af Sveriges mest charmerende popstjerner synes rigtig godt om kronprinsesse Victoria. I weekenden deltog han i finalen ved svensk melodigrandprix.

Popstjernen Danny Saucedo, 35, var i weekenden med i det svenske melodigrandprix, hvor han sang og dansede, da han leverede det herlige nummer Dandi Dansa.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svensk Melodi Festival 2021 var et gigantisk seerhit, og måske har kronprinsesse Victoria, 43, og prins Daniel, 47, siddet hjemme på Haga Slot og set med.

Kronprinsesse Victoria og grandprix-sangeren

I så fald er der måske blevet smilet lidt ekstra, da Danny Sauceda var på skærmen og i øvrigt blev nummer syv, for han har faktisk på en helt sød og meget uskyldig måde flirtet med kronprinsesse Victoria.

Danny Saucedo
Danny Saucedo
Foto: Henrik Montgomery/Ritzau Scanpix

Det skal med det samme understreges, at flirten altså ER helt uskyldig, da Saucedo er i et lykkeligt fohold med modellen Anna Eriksson, 26. mens Victoria jo er godt gift med sin egen prins Daniel.

Danny synes om Victoria

Danny Saucedo har dog ifølge mediet Svensk Damtidning i Instagramserien "Intimt med Björken" i 2016 første gang erkendt, at han har en svaghed for kronprinsesse Victoria.

Det var naturligvis sagt med et glimt i øjet, men at Danny synes om Victoria er et faktum.

Har ikke hørt et ord

– Daniel pas på, jeg vil også være prins, sagde Saucedo tilbage i 2016, og da han igen i sommeren 2020 var gæst i "Intimt med Björken" blev han spurgt, om han havde hørt fra kronprinsessen efter den uskyldige flirt.

- Nej, ikke et ord, kom det med et smil fra Saucedo, der i øvrigt er en god ven af prinsesse Sofia og prins Carl Philip.

Sang for Sofia og Carl Philip

Da Sofia og Carl Philip blev gift i 2015, sang Danny sammen med sin daværende kæreste Molly Sandén en kærlighedssang til bryllupsfesten.

Prins Carl Philip havde svært ved at holde tårerne tilbage, både under prinsesse Sofias korte tale, og mens prinsessens venner, Molly Sandén og Danny Saucedo, fremførte den smukke sang.

- Havde aldrig vovet at drømme om en kærlighed som den her. En, som elsker mig præcis for den, jeg er, lød det indledningsvis i sangen, og mens prinsesse Sofia smilende sang med på de smukke ord til sin mand, kæmpede han en smule med tårerne og måtte flere gange kysse sin brud på kinden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden