9. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Prins Alexanders dåb: Prinsesse Sofia og prins Carl Philips lykkelige dag

Prins Carl Philip, prinsesse Sofia og prins Alexander.
Prins Carl Philip, prinsesse Sofia og prins Alexander.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
De har oplevet meget vidunderligt de seneste par år, og prins Alexanders dåb var endnu en lykkelig dag i prinsesse Sofia og prins Carl Philips liv.

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip har oplevet den helt store kærlighed og et eventyrligt bryllup. De har også oplevet den ultimative lykke at blive forældre til et sundt og raskt barn, og fredag 9. september var endnu en lykkelig dag i prinsesse Sofia og prins Carl Philips liv.

Prins Alexanders dåb: Så smuk var prinsesse Sofia

Det kongelige, svenske powerpar kunne sammen nyde deres søn prins Alexanders fine dåb i Drottningholms Slottskyrka.

ROYALT TV: Oplev de dejlige øjeblikke fra prins Alexanders store dag

Sammen med den nærmeste familie og det officielle Sverige var prinsesse Sofia og prins Carl Philip vidner til en dåbshøjtidelighed med en meget rolig lille prins Alexander, der uden de store armebevægelser, skrig og skrål kom fint gennem den kirkelige del af festen.

Fik sig en lur i guldvuggen

Det var derfor et meget stolt royalt forældrepar, der forlod slotskirken med den døbte prins i mors favn.

Den lille familie gik fra kirken hen til slottet, hvor der var reception og privat frokost. Der blev også afleveret en hel del gaver til prins Alexander.

SE BILLEDET: Så sød er dåbsbarnet prins Alexander

Det så han nu ikke meget til, for han blev lagt i det svenske kongehus' fine, gamle guldvugge, hvor han fik sig en lille lur, mens de voksne hyggede.

Et minde for livet

Det var for prinsesse Sofia og prins Carl Philip et minde for livet at opleve den dejlige dåbsdag på Drottningholms Slott med deres lille guldklump som den store hovedperson - og også for alle andre, der var med til dåben, var begivenheden en af de helt unikke.

Husk, at du kan se endnu flere flotte billeder fra dåben i det store gemmehæfte, der følger med BILLED-BLADET i næste uge.

Læs mere om: