9. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prins Carl Philip måtte væk hjemmefra

Prins Carl Philip
Prins Carl Philip
Foto: Martin Høien
I løbet af coronakrisen har Sveriges prins Carl Philip ligesom resten af den kongelige familie været meget synlige. Forleden så Carl Philip skarp ud i kampuniform, da han var på en vigtig opgave.

Sveriges prins Carl Philip var forleden på besøg i Forsvarets hovedkvarter for blandt andet at lade sig informere om det særlge arbejde i forbindelse med coronakrisen.

Prins Carl Philip i uniform

Carl Philip var i den særlige anledning trukket i kampuniform, og prinsen så skarp ud i det camouflage-farvede tøj, hvilket var til at se på de sociale medier.

Prinsen måtte væk hjemmefra

Prinsen var meget interesseret i at høre om de specielle opgaver, som svenske soldater udfører i denne for hele samfundet så udfordrende periode.

På de sociale medier forklarede Carl Philip i forbindelse med besøget hos Forsvaret, at han primært arbejder hjemmefra i denne tid, men at han følte, at det var nødvendigt at trække i uniform og tage af sted fra privaten Villa Solbacken for at komme ud og med egne øjne se på militærets arbejde i denne tid.

- Så vidt det er muligt arbejder jeg, som mange andre , hjemmefra. Dette besøg kunne desværre ikke ske via telefon/digitalt, siger Carl Philip på de sociale medier.

Militærøvelse flyttes

For prins Carl Philip var det desuden interessant at høre om de nye planer om en stor national militærøvelse, som skulle have været afviklet i maj, men som på prund af corona-problemerne nu flyttes.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: