Prins Carl Philip måtte væk hjemmefra

Prins Carl Philip

Prins Carl Philip

Foto: Martin Høien
I løbet af coronakrisen har Sveriges prins Carl Philip ligesom resten af den kongelige familie været meget synlige. Forleden så Carl Philip skarp ud i kampuniform, da han var på en vigtig opgave.

Sveriges prins Carl Philip var forleden på besøg i Forsvarets hovedkvarter for blandt andet at lade sig informere om det særlge arbejde i forbindelse med coronakrisen.

Prins Carl Philip i uniform

Carl Philip var i den særlige anledning trukket i kampuniform, og prinsen så skarp ud i det camouflage-farvede tøj, hvilket var til at se på de sociale medier.

Prinsen måtte væk hjemmefra

Prinsen var meget interesseret i at høre om de specielle opgaver, som svenske soldater udfører i denne for hele samfundet så udfordrende periode.

På de sociale medier forklarede Carl Philip i forbindelse med besøget hos Forsvaret, at han primært arbejder hjemmefra i denne tid, men at han følte, at det var nødvendigt at trække i uniform og tage af sted fra privaten Villa Solbacken for at komme ud og med egne øjne se på militærets arbejde i denne tid. 

- Så vidt det er muligt arbejder jeg, som mange andre , hjemmefra. Dette besøg kunne desværre ikke ske via telefon/digitalt, siger Carl Philip på de sociale medier.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

Militærøvelse flyttes

For prins Carl Philip var det desuden interessant at høre om de nye planer om en stor national militærøvelse, som skulle have været afviklet i maj, men som på prund af corona-problemerne nu flyttes.

Foto: BILLED-BLADET

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden