Onsdag, 24. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prins Daniel: Estelle er bedre til at stå på ski end mig

Prinsesse Estelle.
Prinsesse Estelle.
Foto: Kungahuset.se
Prins Daniel, der snart bliver far til to, er fuldstændig klar over, at hans datter, der fylder fire år den 23. februar, er bedre på ski end han selv.
Prins Daniel og hans familie bestående af kronprinsesse Victoria og prinsesse Estelle, der snart fylder fire år, er alle vilde med skisport. Prins Daniel vil ikke selv bedømme, hvor god - eller dårlig - han er på ski, men direkte adspurgt af det svenske ugeblad Svensk Damtidining om, hvem der er bedst i familien falder svaret prompte: - Min hustru, Estelle og til sidst jeg selv. - Så Estelle er bedre end du? - Ja. Meget, meget bedre, forsikrede prinsen. LÆS MERE: Prins Daniel følte sig ren og klar efter livsvigtig operation

Familien elsker ski

Den 42-årige prins Daniel føjer meget snart endnu et barn til sin familie, når højgravide kronprinsesse Victoria føder parrets andet barn. Imens vi alle venter spændt var prins Daniel i fuld vigør, da han mandag stod på ski i Stockholm med en flok svenske skolebørn. Svensk Damtidning stillede ham ved den lejlighed naturligvis spørgsmålet om, hvordan det føles meget snart at skulle være far igen. - Det føles virkelig godt. Det kan være, at det bliver én, der står på ski. Vi får at se, sagde den stolte prins. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Prins Daniel kender terminsdato

Til trods for sin unge alder har prinsesse Estelle allerede været på ski en række gange i de forgangne sæsoner. Prins Daniel blev samtidig spurgt til den kommende terminsdato, og han afslørede, at han og hustruen er bekendt med, hvornår barnet burde melde sin ankomst. Men samtidig understregede han, at omverdenen bliver nødt til at finde tålmodigheden frem lidt endnu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden