Prins Daniel når lige at holde fødselsdag derhjemme

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 

Foto: Mega
Prins Daniel fylder 46 år søndag, dagen før han begynder et erhversfremstød i Danmark sammen med kronprinsesse Victoria og det danske kronprinspar.

Prins Daniel når lige at holde sin 46-års fødselsdag sammen med familien hjemme i Sverige søndag, inden han mandag drager til København sammen med kronprinsesse Victoria for at stå i spidsen af et svensk erhversfremstød.

Og det betyder helt sikkert meget for prins Daniel, der er kendt som en kærlig far til børnene, prinsesse Estelle, 7, og prins Oscar, 3, og en stor støtte for hustruen, kronprinsesse Victoria. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mødtes under træning

Prins Daniel, født Olof Daniel Westling i svenske Örebro, mødte kronprinsesse Victoria, da han blev hyret som hendes personlige træner i 2002 på det velrenommerede fitnesscenter Master Training i Stockholm. 

Parret forelskede sig i hinanden og forblev kærester i syv år, inden de bekendtgjorde deres forlovelse den 24. februar 2009. 

Bor tæt på Stockholm

Året efter, den 19. juni 2010, blev parret gift i Storkyrkan i Stockholm med blandt andre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blandt gæsterne. 

Prins Daniel bor sammen med sin familie på Haga slott i Solna udenfor Stockholm. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden