Lørdag, 7. maj 2016 - af af Juliane Olsen

Prinsesse Estelle klædt i fransk design

Prinsesse Estelle

Prinsesse Estelle

Foto: AOP
I en alder af blot fire år er prinsesse Estelle allerede lidt af et stilikon, og ved sin morfars fødselsdag var hun klædt i fransk design.
Fireårige prinsesse Estelle var virkelig sukkersød under kong Carl Gustafs fødselsdag lørdag, og ved lejligheden var hun faktisk klædt i fransk design.   I første omgang var der spekulationer om, at prinsessens søde hvide kjole var et arvestykke fra kronprinsesse Victoria eller prinsesse Madeleine.   Men ifølge Svensk Damtidning var det dog ikke tilfældet, for prinsesse Estelles fine nye tøj er af det franske mærke Charabia.   LÆS MERE: Prins Daniel: En stor lykke at se glæden i min datters øjne  

Klædestykkerne er velsyede

Charabia Paris er et eksklusivt fransk mærke, der i Sverige udelukkende findes hos butikken ByEngberg.   De luksuriøse kjoler koster omkring 1000 kroner og opefter, alle klædestykkerne er velsyede, og hver detalje er unik.   Børnetøjsekspert Johanna Engberg er indehaver af ByEngberg, og hun mener, det er sjovt, at prinsessen viser mærket frem.   Prinsesse Estelle er nemlig ikke tidligere blevet set i tøj fra Charabia Paris.  
Prinsesse Estelle

Prinsesse Estelle

Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden