Fredag, 26. februar 2016 — af Juliane Olsen

Prinsesse Estelle klædt i kronprinsesse Marie-Chantals design

Kronprinsesse Victoria, prins Daniel og prinsesse Estelle
Kronprinsesse og prins Daniel i selskab med prinsesse Estelle på hendes fireårs fødselsdagsportræt.
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se
På nye fødselsdagsbilleder af prinsesse Estelle bærer hun en kjole, der er designet af græske kronprinsesse Marie-Chantal.
I forbindelse med sin fireårs fødselsdag er der blevet taget et par officielle fotos af svenske prinsesse Estelle, hvor hun har en ganske særlig kjole på. Den lyserøde kjole med grønne kanter er designet af kronprinsesse Marie-Chantal af Grækenland, og den er lige nu (hvis ikke den akkurat er udsolgt) på tilbud på nettet til cirka 800 danske kroner ifølge Expressen. De nye billeder er blevet offentliggjort i forbindelse med prinsessens fireårs fødselsdag den 23. februar, og det slår endnu engang fast, at kronprinsesse Marie-Chantal er blevet en sand hofleverandør. LÆS MERE: TOP 10: Her er de mest læste artikler i 2015

Kjolen er populær

Billederne er taget på Haga slott af fotograf Kate Gabor, og Estelles forældre, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, er med på nogle af dem. Kjolen har efterfølgende været så populær, at den nu er næsten umulig at få fingre i - i hvert fald i butikker i Sverige - og det er ikke første gang, at prinsessen påvirker salget.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Der er ofte en enorm efterspørgsel på tøj, som prinsesse Estelle og prinsesse Leonore har på, ifølge Johanna Engberg, der driver en eksklusiv børnetøjsbutik i Stockholm. Derfor bliver det også interessant at se, hvad de små prinsesser skal have på, når kong Carl Gustaf fejrer sin 70-års fødselsdag.
Prinsesse Estelle
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden