3. jan. 2016
Af Lene Skriver Bak

TOP 10: Her er de mest læst artikler i 2015

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/mestlaeste.jpg
Foto: Jesper Sunesen, Hanne Juul og Martin Høien / BILLED-BLADET og kungahuset.se
Svenske kongelige børn, et sommerbryllup, Vild med dans, et kærestepar og en skilsmisse - historierne spænder vidt. Vi har samlet de 10 mest læste artikler fra året, der er gået.

2015 bød på store begivenheder, store nyheder og store følelser. Mange af dem blev til artikler på denne hjemmeside.

Men hvilke historier læste I så mest? Det har vi lavet en oversigt over:

10. Alexandra skal skilles
2015 blev året, hvor grevinde Alexandra og hendes mand gennem otte år, Martin Jørgensen, annoncerede, at de gik fra hinanden.

9. Prinsesse Madeleine har født
15. juni kom en lille svensk prins til verden i Stockholm, og det var en nyhed, I gerne ville læse.

8. Carl Philip og Sofia overraskede: Popmusik i kirken
Det svenske sommerbryllup mellem prins Carl Philip og hans Sofia havde mange søde overraskelser. For eksempel blev der spillet popmusik i kirken.

7. Kronprinsesse Victoria viste maven til Nicholas dåb
Da prinsesse Madeleine fik sin lille søn døbt, var der ikke udelukkende fokus på dåbsbarnet. Også storesøster Victorias lille bule på maven var genstand for megen opmærksomhed.

6. Her er prinsesse Madeleine og Chris O’Neills søn
Det første billede af den lille nye, svenske prins var ventet med spænding og billedet af lille prins Nicolas i et sødt, gråt sæt blev modtaget med jubel.

5. Divya Das og Kim Bildsøe: Vi er kærester
Til BILLED-BLADETs store TV-GULD-fest stod TV-værterne Divya Das og Kim Bildsøe Lassen frem og fortalte, at de er kærester.

4. Morten Kjeldgaard fejrer to år med kæresten
Under ”Vild med dans” ville vi alle sammen gerne lære Morten Kjeldgaard bedre at kende, og historien om, at han fejrede to år med sin norske kæreste, var blandt årets mest populære.

3. Prinsesse Isabella og prins Christian overraskede ved Musikhuset
Det var godt nok farmor, dronning Margrethe, der var æresgæst, da Musikhuset i Aarhus lagde scene til den store fejring af 75-årsdagen, men prinsesse Isabella og prins Christian fik tilskuerne til at juble, da de trådte ud af bilerne som overraskende gæster.

2. Stående bifald for prins Carl Philips tale til sin elskede
Prins Carl Philip strålede af lykke, da han endelig fik sin Sofia, og prinsen, der ellers kæmper med ordblindhed, leverede en smuk og personlig tale til sin brud.

1. Kærlighed fra prinsesse Estelle til brudeparret
Prinsesse Estelle var begejstret for at være til bryllup – og på balkonen efter vielsen var det tydeligt, at den lille prinsesse er vild med både sin morbror, prins Carl Philip, og den nye tante, Sofia.

Læs mere om: