Fredag, 3. juni 2016 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Leonore i arbejdstøjet på Gotland

Foto: Danapress
Prinsesse Leonore, to år, har for alvor indtaget Gotland. Leonore er hertuginde af Gotland, og efter ankomsten til øen skulle hun møde sin egen hest Haidi.
Prinsesse Leonores Gotlandsbesøg er i fuld gang.   Familien lettede fra Sveriges hovedstad Stockholm klokken 11.20 og landede i Visby tre kvarter senere.   Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse   Her steg Leonore, der er på sin første officielle opgave for kongehuset, ud af flyvemaskinen med et stort smil på læben.   

Tøjdyret er med

  Hun havde selvfølgelig sit yndlingstøjdyr med på turen. Den såkaldte ”Kaninen” kan prinsessen ikke undvære.   Tøjdyrets store betydning har Leonores mor prinsesse Madeleine og farmand Chris O’Neill, som er med på Gotland, tidligere fortalt om i et TV-interview.  

Hilste på Haidi

  På Gotland indledte prinsesse Leonore sin arbejdsdag med at møde Gottlandshesten Haidi, som hun fik i dåbsgave af sit hertugindedømme.   Den lille prinsesse havde dog ikke helt tålmodighed til at stå stille med sin hest, skriver avisen Expressen.   I stedet løb hun rundt på marken sammen med en noget forpustet barnepige, der også var med på turen. 

 

Plukkede blomster

  Leonore ville allerhelst bare plukke fine sommerblomster og spise den gulerod, hun ellers skulle have fodret sin hest med.   Da prinsessen fik øje på en strigle til hesten, blev hun dog alligevel interesseret i at komme hen til sin firbenede ven Haidi.    LÆS OGSÅ: Prinsesse Leonore dansede i kirken

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden