27. sep. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine afslørede app der skal hjælpe udsatte børn

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: AOP
Under et møde i FN satte prinsesse Madeleine i samarbejde med World Childhood Foundation fokus på børn, der har været udsat for seksuelt misbrug.

Den 34-årige prinsesse Madeleine af Sverige kaster nu lys over et vanskeligt emne i håbet om at forhindre misbrug og udnyttelse af børn på verdensplan.

Ifølge magasinet People afslørede den kongelige mor til to for nyligt en ny app, "Stewards of Children Prevention Toolkit", der skal klæde voksne på til at opdage, forhindre og reagere på seksuelt misbrug af børn.

LÆS MERE: Kom helt tæt på prinsesse Madeleine

Prinsesse Madeleine deltog i paneldebat

World Childhood Foundation, som prinsesse Madeleine mor dronning Silvia grundlagde, har indgået et samarbejde med organisationen Darkness to Light, og desuden er telekommunikationsfirmaet Ericsson også gået med for at lancere "Stewards of Children Prevention Toolkit".

Prinsesse Madeleine, der deltog i en vigtig paneldebat om børns rettigheder ved et FN-møde fredag, talte efterfølgende om sin forpligtelse til at hjælpe børn overalt i verden, og at mødet i FN, hvor der blev taget fat på emnet, var en stor oplevelse for hende.

Læs mere om: