24. jul. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill vil have flere børn

Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prinsesse Leonore, prins Nicolas
Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prinsesse Leonore, prins Nicolas
Foto: All Over
De er allerede forældre til datteren prinsesse Leonore og sønnen prins Nicolas, men prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ønsker sig flere børn. Det fortæller Chris i et helt nyt interview med en den svenske avis Expressen.

Det har været en skøn sommer for de svenske kongelige, der har været på Öland. Prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O'Neill har bestemt nydt de dejlige dage på slottet Solliden, hvor de har være sammen med blandt andre kronprinsesse Victoria og prins Daniel sam kongeparret.

Der har også været meget fokus på de efterhånden mange kongelige børn.

Madeleine og Chris har især koncentreret sig om deres datter prinsesse Leonore på to år og på hendes lillebror prins Nicolas på et år.

I et stort sommerinterview med den svenske avis Expressen har Chris O'Neill løftet sløret for, at han og prinsesse Madeleine brændende ønsker sig at få flere børn.

LÆS ARTIKLEN: Prinsesse Madeleine og Chris´ herlige overraskelse til dåben

Vi ønsker os en stor familie

-Vi vil har flere børn. Både Madeleine og jeg vil gerne have en stor familie. En eller to små mere vil vi gerne have, lyder det fra Chris under samtalen med Expressens journalist. Det bliver dog ikke lige med det samme, at Chris og Madeleine sørger for familieforøgelsen.

- Vi vil vente med børn lige nu. Jeg føler, at vi må fokusere på Nicolas og Leonore. Sørge for, at de få alt vores tid, og at vi ser efter dem 100%. Men i fremtiden skal vi have flere børn. Helt sikkert, understreger Chris O'Neill, der i løbet af interviewet med Expressen også kommer ind på livet sammen med de svenske kongelige, der elsker at spille tennis og hygge foran TV-ruden med gode film

Læs mere om: