6. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine på tv: Tænk jer godt om!

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Man skal tænke sig godt om på de sociale medier. Det fortæller prinsesse Madeleine om i dokumentarserien ”Børnenes dronning”.

Sveriges prinsesse Madeleine er meget glad for at vise billeder af sine skønne børn på de sociale medier.

Den stolte mor viser jævnligt billeder af børnene Adrienne, Leonore og Nicola, og det er altid en fornøjelse at se det skønne trekløver i aktion hjemme hos prinsessen og hendes mand Chris O’Neill, som i dag bor i Florida i USA.

Prinsesse Madeleine fortæller om sine valg

I det seneste afsnit af dokumentarserien ”Barnens drottning”, på dansk ”Børnenes dronning”, på svensk TV8 fortæller Madeleine om de valg, hun selv træffer, når hun poster billeder.

Alle forældre skal være opmærksomme

– Alle forældre burde tænke sig om både en og to gange, inden de lægger et billede ud på nettet, siger prinsessen i programmet, der handler om både Madeleine og hendes mor dronning Silvia og deres arbejde med organisationen Childhood Foundation.

Ved ikke hvor billederne havner

Madeleine siger i programmet desuden, at man skal passe på med børnebilleder, da man jo ikke ved, hvor billederne kan have henne. I den forbindelse sætter prinsessen også fokus på de mange børn, der verden over er udsat for overgreb.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb14-forsider_5.jpg
BILLED-BLADET nr. 14 kan købes fra 2. april 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: