10. mar. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Madeleine rejser hjem efter tre uger i Sverige

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine rejser nu tilbage til London efter tre ugers ophold i Stockholm.
Foto: AOP
Den svenske prinsesse Madeleine har været i Sverige i forbindelse med kronprinsesse Victorias nedkomst, men er nu rejst hjem til London.
Den 33-årige prinsesse Madeleine har haft et travlt skema under sit seneste ophold i hjemlandet Sverige, som har varet tre uger. Anledningen var, at kronprinsesse Victoria havde termin med sit andet barn, og lille prins Oscar kom som bekendt til verden den 2. marts. Nu har prinsesse Madeleine ifølge den svenske avis Expressen forladt Sverige og er rejst hjem til London med børnene. LÆS MERE: Prinsesse Madeleine tilbage på arbejde i Sverige

Prinsesse Leonore blev fejret

Samtidig har prinsessen benyttet Facebook til at takke for lykønskningerne på lille prinsesse Leonores toårs fødselsdag. Lille prinsesse Leonore fyldte to år den 20. februar, og dette blev fejret med morfar og mormor på Drottningholms slott. - Tak for alle lykønskninger og hilsener i forbindelse med prinsesse Leonores fødselsdag. Jeres omtanke betyder meget for os, lød teksten.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Prinsesse Madeleine har haft travlt

Prinsesse Madeleine har haft flere begivenheder på programmet, mens hun har opholdt sig i Stockholm med prinsesse Leonore og prins Nicolas - og noget af tiden også med gemalen Chris O'Neill. Heriblandt officielle opgaver med World Childhood Foundation, fejringen af fødselsdagen og altså - vigtigst af alt - den kongelige fødsel. Prinsesse Madeleine, der selv er mor til to, har uden tvivl kunnet bidrage med gode råd til storesøster kronprinsesse Victoria, der nu er i samme situation.

Læs mere om: