12. mar. 2017
Af af Niels Burgos og Trine Larsen

Prinsesse Madeleine viser nyt sødt foto af lille prins Nicolas

Prinsesse Madeleine med prins Nicolas i september sidste år. På det nye foto kan vi se, hvor stor han er blevet siden.
Prinsesse Madeleine med prins Nicolas i september sidste år. På det nye foto kan vi se, hvor stor han er blevet siden.
Foto: All Over
"Glædelig lørdag", skriver prinsessen som en hilsen på Facebook til dette foto af sin lille is-spisende søn!

Her er billedet, som kan få alle forældres hjerter til at smelte lige så hurtigt, som det ser ud til at gå for den is, prins Nicolas er i gang med at spise.

Mens forårssolens første stråler varmede det meste af Sydskandinavien, brugte den lille prins Nicolas, der fylder to år til juni, dagen på at indtage en lækker isvaffel. Et skønt, spontant foto af en lille, kongelig gut med uglet hår og afslappet klædt i en grøn sweater og en hvid bluse.

Vilde med Nicolas

Fotoet gav i går travlhed på prinsesse Madeleines Facebook-side. For den stolte mor havde knap nok lagt det skønne foto op, før kommentarerne til populære prinsesse gik i selvsving over, hvor skøn han er.

Prinsesse Madeleines private billede af sønnen fik i løbet af få timer mere end 17.000 kommentarer, og Madeleine fik især ros af mange for at dele ud af sine private stunder offentligt. Prinsesse Madeleine, der også er mor til tre-årige Leonora, har helt givet haft en stjernestund med sin søn på en is-bar og følt, at hun måtte dele dette dejlige billede med omverdenen, som enhver anden stolt mor ville have gjort. Og mange har så også bemærket, at prinsen er vokset utrolig meget og nu er begyndt at udvikle og vise personlighed og udseende, som slægter sin mor på.
https://imgix.billedbladet.dk/17190497_926625397474898_2213615072017347188_n.jpg
Prins Nicolas
Foto: Prinsesse Madeleines facebook-side

Som tekst til fotoet på sin officielle Facebook-side skriver prinsesse Madeleine: "Happy Saturday from Nicolas". Vi siger tak - og i lige måde.

LÆS MERE: Prins Nicolas har fået våbenskjold med tre glade laks

Læs mere om: