Mandag, 17. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleines udfordring med Leonore

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Arkivfoto: MEGA
For Sveriges prinsesse Madeleine er det en udfordring at få dagligdagen til at fungere i Florida i USA, hvor corona-situationen er alvorlig.

Sveriges prinsesse Madeleine, 38, og hendes mand Chris O’Neill, 46, samt deres tre børn prinsesse Leonore, seks, prins Nicolas, fem, og prinsesse Adrienne, to år, bor i Florida i USA, og siden marts måned har familien været rigtig meget hjemme i privaten på grund af coronakrisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Særligt for børnene er det en udfordrende tid, og for prinsesse Leonore er det ret trist lige nu, fordi hun står foran en meget stor dag.

Madeleines Leonore skal i skole

Leonore skal begynde i skole, og det bliver nok ikke den festlige skolestart, man havde håbet på.

Florida er et af de steder i USA, hvor corona-situationen har været mest alvorlig, og derfor er der mange retningslinjer, man skal følge.

Prinsesse Leonore fyldte seks år den 20. februar, og havde hun boet i Sverige, var hun allerede mødt til skolestart i klassen med sine kammerater.

Særlige omstændigheder

I Florida er forholdene dog endnu ikke sådan, at de små elever kan møde op i klasseværelset på deres skole, og de skal i stedet følge online-undervisning et stykke tid endnu.

– Prinsesse Leonore skal begynde i skole i Florida, familien bor dér og har etableret sig. De har ingen planer om noget andet. Lige nu er der særlige omstændigheder med corona, siger det svenske kongehus’ kommunikationschef Margareta Thorgren til avisen Expressen.

De holder afstand

Thorgren fortæller også lidt om, hvorledes Madeleines familie tackler situationen med corona-problemet:

– De holder afstand. De gør, som man skal. Børnene har haft hjemmeundervisning og ikke gået i børnehave eller skole. Familien holder sig for sig selv og er hjemme så meget som muligt.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg.

Du kan også komme med på opdagelse i dronning Margrethes nye køkkenhave, og så er Janni Spies’ datter blevet gift.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden