Prinsesse Sofia er endelig tilbage: Jeg er så glad

Prinsesse Sofia

Prinsesse Sofia

Foto: Martin Høien
For Sveriges prinsesse Sofia var det helt fantastisk at være med til at markere en stor dag.

Det var skønt for prinsesse Sofia at være tilbage i officiel sammenhæng for kongehuset for første gang i lang tid i en helt særlig anledning.

Lige siden prins prins Julians fødsel den 26. marts prinsesse Sofia koncentreret sig om sin lille søn og om at holde fri med familien.

Prinsesse Sofia er tilbage

Der har ikke været kongelige opgaver i kalenderen, men forleden var Sofia endelig tilbage.

Prinsessen er protektor for Sophiahemmet, og hun plejer hvert år at holde afgangstale for de sygeplejersker, som har været til eksamen på Sophiahemmets skole.

I år gjorde Sofia det igen til stor fornøjelse for alle.

Inspirerende tale

Sofia holdt digitalt en tale til de nye sygeplejersker, og hun talte blandt andet om, hvad der venter dem, når de nu forlader skolebænken og tager hul på arbejdslivet.

Sofia er glad

- Jeg er så glad for at kunne være en del af jeres store eksamensdag. Takket værer jeres vilje og ansvarsfølelse er I nu fremme ved jeres eksamen. Et efterlængtet mål og samtidig en ny start, sagde Sofia og fortsatte.

- Nu tager I skridtet ud i noget nyt. Ud i et fag, hvor andre mennesker kommer til at have behov for jeres hjælp, kommer til at skulle stole på jer, kommer ti at huske jer måske hele deres liv. Det er en stor og fin tillid, I kommer til at få, lød det fra prinsesse Sofia i talen på den store dag for både Sofia selv og for alle de nyuddannede sygeplejersker.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden