Lørdag, 30. december 2017 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Sofia har fyldt Villa Solbacken med masser af kærlighed

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip

Prinsesse Sofia og prins Carl Philip

Foto: All Over
Det har været et skønt år for prinsesse Sofia og prins Carl Philip, der i sommer flyttede ind i deres nye hus. I ”Året med Kungafamiljen”, som vises nytårsdag på svensk TV fortæller Sofia om sit og Carl Philips skønne hjem.

Sveriges prinsesse Sofia nyder livet i sit og familiens nye hus Villa Solbacken. 

Det fortæller hun sammen med sin mand, prins Carl Philip, om i ”Året med Kungafamiljen”, som er svensk TV’s svar på DR’s ”Året i kongehuset”.

Udsendelsen om den svenske kongelige families 2017 vises på SVT den 1. januar klokken 20.00, og de medvirkende er udover Sofia og Carl Philip også de øvrige profiler fra kongehuset med kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt dronning Silvia og kong Carl Gustaf i et par af hovedrollerne.

Også de kongelige børn sættes der fokus på, og i den forbindelse er der højdepunkter fra prins Gabriels dåb i Drottningholms Slotskirke den 1. december.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Et hus med masser af kærlighed

Netop prins Gabriel og hans storebror prins Alexander har sammen med forældrene, prinsesse Sofia og prins Carl Philip, hurtigt formået at gøre Villa Solbacken til deres hjem og til et hus med masser af kærlighed.

Der var allerede en helt særlig rar stemning i huset, da Sofia og de andre flyttede ind.

Villa Solbacken ligger i Stockholms smukke bydel Djurgården og var tidligere ejet af prins Bertil. Bertil var kong Carl Gustafs onkel og lod prins Carl Philip arve ejendommen efter sin hustru prinsesse Lilian, som boede i huset til sin død.

Prins Bertil og prinsesse Lilians gamle villa

– I år er vi endelig flyttet ind i vores hus Villa Solbacken, som var prins Bertils og prinsesse Lilians hus, siger prins Carl Philip i SVT-udsendelsen.

Bertil og Lilian har betydet meget for Carl Philip, og prinsesse Sofia fortæller i "Året med kungafamiljen", hvordan hun stadig kan mærke historiens vingesus indenfor husets fire vægge.

Prinsesse Sofia kan føle historiens vingesus

– Det er startskuddet for vores familie og vores liv fremover, og det er helt fantastisk. Historien med prins Bertil og prinsesse Lilian føler jeg, man kan mærke her. Det sidder på en måde i huset. Det føltes som et meget kærlighedsfuldt hjem allerede ved indflytningen, siger Sofia i udsendelsen om det kongelige 2017 i Sverige.

Nyd også de smukke gallekjoler fra årets Nobelfest i galleriet herunder:

GALLERI: Fantastiske gallakjoler fra Nobelfesterne 2016

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden