31. mar. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Sofia har sidste opgave inden barsel

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia.
Foto: AOP
Snart besøger storken endnu en gang det svenske kongehus, men først skal prinsesse Sofia besøge Sophiahemmet i Stockholm.
Den 31-årige prinsesse Sofia går snart på barsel inden fødslen af sit og prins Carl Philips første barn, men inden da har hun en sidste arbejdsopgave. Torsdag sætter prinsesse Sofia kursen mod Sophiahemmet i Stockholm, hvor hun ifølge Svensk Damtidning vil besøge operations- og plejeafsnittet. Prinsesse Sofia overtog hvervet som ærespræsident for Sophiahemmet efter prinsesse Christina ved årsskiftet. LÆS MERE: Gravide prinsesse Sofia strålede i lånt guldkjole

Fødslen sker i april

Ifølge prinsesse Sofias officielle kalender er det hendes sidste officielle opgave før den ventede terminsdato. Det svenske hof har offentliggjort, at vi kan vente, at den kongelige fødsel finder sted i april, men der er ikke blevet meldt en dato ud. Ligesom kronprinsesse Victoria arbejder prinsesse Sofia altså også i den sidste del af sin graviditet.

Kronprinsesse Victoria var flittig

Den flittige kronprinsesse Victoria fortsatte endda med at varetage opgaver, selv om de ikke var føjet ind i den officielle kalender. Kronprinsessen er desuden en stor støtte for prinsesse Sofia, og hun har endda lånt sin svigerinde noget af sit graviditetstøj.

Læs mere om: