Prinsesse Sofia vækker international opsigt med Meghan-udtalelse

Prinsesse Sofia

Prinsesse Sofia

Foto: MEGA
Sveriges prinsesse Sofia har fanget hele verdens opmærksomhed med en skarp udtalelse.

Sveriges prinsesse Sofia har haft en ganske hård tid for år tilbage, og der var i Sverige til at begynde med mange, som kritiserede prins Carl Philips valgt af livsledsager.

Heldigvis går alt meget bedre i dag, og Sofia er mere populær end nogensinde.

Prinsesse Sofia og Meghan

Derfor lægger Sofia i en ny tv-dokumentar heller ikke skjul på, at hun aldrig har overvejet at gøre som hertuginde Meghan af Sussex – det vil sige at lave en megxit og trække sig fra sin rolle i kongehuset.

Vækker stor opsigt

Denne udtalelse har vakt opsigt i store dele af verden, og flere markante medier som amerikanske People og britiske Daily Mail sætter nu fokus på det, som prinsesse Sofia har sagt om megxit.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Har fundet balancen

TV4-journalisten Renée Nyberg spurgte i tv-dokumentaren ”Prinsesse Sofia - Project Playground", om hun har overvejet en megxit. 

– Nej, faktisk ikke. Jeg synes, jeg har fundet en så fantastisk balance, og jeg kan virkelig se alt det positive ved at være kongelig nu. Når man har klaret sig gennem de mest stormfulde år og alt det dér, så kan jeg se, at det er en så enorm fordel, fordi vi kan være lidt i begge verdener, lyder det fra Sofia, som altså kan se de mange muligheder, der er på den helt særlige platform, man har som royal profil.

Både de britiske og amerikanske medier sammenligner Meghan og Sofia, og man konstaterer i den forbindelse blandt andet, at der er stor forskel på de to prinsessers baggrund og de royale rammer, de har oplevet.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden