14. jul. 2018
Af Marianne Singer

Sådan fejrer kronprinsesse Victoria sin 41-års fødselsdag

Prins Daniel, prins Oscar, prinsesse Estelle og kronprinsesse Victoria
Prins Daniel, prins Oscar, prinsesse Estelle og kronprinsesse Victoria
Foto: ALL OVER PRESS
Traditionen tro fejrer fejrer kronprinsesse Victoria sin fødselsdag på Öland sammen med familien og folket.

Der er atter lagt op til en herlig dag med mange festlige indslag, når kronprinsesse Victoria lørdag den 14. juli fejrer sin 41-års fødselsdag på ferieøen Öland.

Den kongelige fejring begynder allerede klokken 14.00, når kronprinsesse Victoria kommer ud fra Sollidens slott sammen med prins Daniel og sine forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, for at hilse på de mange fremmødte mennesker på slotsgrunden.

Kronprinsesse Victorias børn med til fejring

De seneste år er flere tusinde mennesker kommet for at lykønske kronprinsesse Victoria og give hende små gaver eller blomster.

Med til fejringen på slotter er normalt også kronprinsesse Victoria og prins Daniels to børn, prinsesse Estelle, 6, og prins Oscar, 2.

Fødselsdagsfesten fortsætter

Få timer efter fortsætter fødselsdagsfesten på Borgholm idrætplads, når den kongelige familie ankommer til det store show "Victoriadagen", der bliver sendt på den svenske kanal SVT1 kl. 21.

Kronprinsesse Victoria og hendes familie sidder på første række, når både svenske og udenlandske kunstnere optræder på scenen.

Du kan læse hele den dejlige reportage fra kronprinsesse Victorias fødseldagsfejring med masser af skønne billeder af både små og store kongelige i det kommende nummer af BILLED-BLADET.

Kronprinsesse Victoria foran Sollidens slott:

https://imgix.billedbladet.dk/_mho9201.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Nyd også de andre skønne billeder fra Solliden Slot i galleriet herunder:

GALLERI: Sommerdage på Solliden Slot

Læs mere om: