Lørdag, 17. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Sådan snød Carola både Victoria og Silvia

Carola, kronprinsesse Victoria og dronning Silvia
Carola, kronprinsesse Victoria og dronning Silvia
Foto: Ritzau/Scanpix
Der var gang i den forleden til koncert på Sollidenscenen på Öland, hvor der var kongelige æresgæster. Melodigrandprix-stjernen Carola sørgede for en gedigen overraskelse.

Der var gang i sang og musik på Sollidenscenen forleden, da kronprinsesse Victoria skulle fejres i anledning af sin 44-års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blandt publikum var udover Victoria også dronning Silvia, kong Carl Gustaf, prins Daniel, prinsesse Estelle, prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Carola overraskede Victoria og Silvia

Melodigrandprix-stjernen Carola Häggkvist var i aktion om aftyenen den 13. juli, og hun indledte sin del af showet med at snyde kronprinsesse Victoria og dronning Silvia og alle andre blandt publikum.

De royale og alle andre af de 500 tilskuere blev noget overraskede, da Carolas stemme pludselig kunne høres, men uden at hun var synlig noget sted.

Scenen var tom...og hvor var Carola?

Finurlig entré

På ganske finurlig vis gjorde Carola syngende sin entré via en sti i skoven, der førte hen til området, hvor koncerten blev afviklet.

Denne entré var et hit, og Victoria og Silvia kunne ikke andet end smile bredt, da de på denne musikalske og pudsige måde blev snydt af populære Carola, som derefter leverede et brag af en sommerkoncert.

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden